• Bemutatkozás
  • Referenciák
  • Tanácsok
  • Aktualitás
  • Elérhetőség

Referenciák

Konyhabútorok

Mindegy, hogy kicsi vagy nagy a konyha, az elsődleges szempont, hogy tökéletesen működő, jól használható és praktikus legyen. Ahhoz, hogy ez megvalósulhasson, ismernünk kell a munkafolyamatok sorrendjét, helyigényét, az ehhez szükséges berendezési tárgyak eszközök méretét. Mindezekhez alkalmazkodva a szabályok betartásával és a saját lehetőségeink figyelembe vételével igyekeznünk megtervezni konyhabútorunkat.

Bővebben

Nappali bútorok

A legösszetettebb helyiség a lakásban nappali, ezért a legnehezebb feladat a nappali bútor megtervezése. Ennek azaz oka, hogy egy nappali szoba a huszonegyedik században életmódunk folyamatos változása miatt a magányos esti tévézés, ugyanakkor a családi élet központja is. A mai embernek ritkán van külön helyisége könyvei számára, vendégeit sem fogadhatja vendégszobában, mindezek kialakítására ott a nappali.
Bővebben

Hálószoba bútorok

Fontos különös figyelmet fordítani, a hálószoba bútorra, és berendezésére, hiszen az egészség alapja a jó alvás. A jó pihenést pedig a különösen kényelmes ágy szolgálja, és azt kiegészítő könnyen kezelhető éjjeli szekrény, esetleg ágyneműtartó. A hálószoba gyakran ad helyet a gardrób szekrénynek, de legalábbis ruhás szekrényt és komódot is elhelyezünk a hálószobában, de kerüljük a zsúfoltságot.
Bővebben

Gyerekszoba bútor

Nagyon sokféle gyerek bútor képzelhető el, és szükséges is sokféle berendezés tervezése, hiszen egészen más a lány, és a fiú szobájának bútora. Más a kicsi gyermek által támasztott igény, és megint más a kamaszok elvárása. Gyakori, hogy egy gyermeket a kiskorában tervezett bútor végigkíséri a szülői ház elhagyásáig. Egy ilyen több életszakaszt átívelő bútornak a tervezése jelentős kihívás, és figyelmes átgondolást igényel a tervezőtől.
Bővebben

 

Előszoba bútorok

Ugyanannyi figyelmet kell szentelnünk az előszobának, mint bármely más helységnek, hiszen ez a lakóterünk első pontja ahová megérkezünk, ezt pillantják meg vendégeink is először. Az előszoba bútort a funkcionalitás jellemzi, el kell helyeznünk a kabátot, a kalapot, az esernyőt az előszobai fogas akasztóin, vagy az előszoba szekrény mélyén, és jó, ha cipős szekrény is fogad itt minket, esetleg komód vagy más kisbútor, pad vagy kisszék a cipő lehúzását segítendő.
Bővebben (hamarosan)

Fürdőszobabútorok

Ma már elképzelhetetlen, hogy fürdőszoba nélkül éljünk, otthonunk berendezései, helyiségei közül talán a fürdőszoba hiányozna a legjobban. Reggel itt indul a napunk, és este itt pihenünk, relaxálunk kicsit, innen térünk nyugovóra. Egy kellemes fürdő ellazít, egy üdítő zuhany felfrissít.

Bővebben

Irodabútorok

Az eredményes munkavégzés egyik leghatékonyabb módja a megfelelő, rendezett munkakörnyezet kialakítása, igényesen elkészített bútorokkal rendezzük be, hiszen irodánk minden egyes pontja üzenetet sugároz az ügyfeleink felé. Az irodabútorokat használhatóság szempontjából is tervezni kell, a színösszhang is fontos, a funkcionalitás és ez az egész bútorcsaládra kivetítve.

Bővebben (hamarosan)

  • Bútorlapok
  • Ajtólapok
  • Munkalapok
  • Élzárók
  • Kiegészítők