• Bemutatkozás
  • Referenciák
  • Tanácsok
  • Aktualitás
  • Elérhetőség

Aktualitás

EGGER-ZOOM 2012-2016 megérkezett

2012.-től struktúra és Eurodekor váltás, az EGGER Zoomnál, ahol harmonikusan megfér egymás mellet a hagyomány és a haladás. Megteremtődött az együtt gondolkodás, az építészek, tervezők, kivitelezők, és megrendelők között. Az EGGER Zoom érzékeinkre hatva összeköti a látást és a tapintást, nem csak bútor, egyfajta életérzést is biztosít, egy összehangolt világban, a dekor és különböző anyagvariációs rendszerek között. Megtalálhatjuk a színek és struktúrák harmóniáját melyek teljessé teszik elképzeléseinket, harmonizálnak, és kompromisszumok nélküli tervezést tesznek lehetővé számunkra. A Fehér alapszíneken, a szivárványos uni színeken, a változatos fautánzatokon keresztül, a varázslatos fantázia színeken át érezhetjük a harmóniát, melyet az EGGER bútorlapok biztosítanak számunkra. A teljesség, amely jelentkezik a felületi struktúrákon, élzáró anyagokon, dekoritlemezeken, laminált lapokon, munkalapokon, asztallapokon, HDF (hátfal) lemezeken és mindez kimagasló minőségben. Speciális hordozókkal, minden vastagságban, mely nélkülözhetetlen a bútorgyártás és a belsőépítészet területén.

Megjelent a Forest 2012-es termékkatalógusa

A Forest Hungary Kft. 2012-es megújult termék-katalógusa, 640 oldalon közel 10 ezer cikket (köztük a 2009-es katalógus óta megjelent több új terméket is) tartalmaz. Az előző évek termékkatalógusaihoz képest a könnyebb áttekinthetőség végett 8 fejezet helyett idén 6-ban kap helyet a teljes választék, míg bizonyos termékek esetén új jelölésrendszer (legjobb minőséget-, kiváló ár-érték arányt-, és a legolcsóbb terméket jelölő piktogram) segíti a választást. Elérhető PDF formátumú katalógus letölthető egyben, illetve fejezetenként is. Az elektronikus verzió egyik legjobb tulajdonsága a gyors kereshetőség, akár kulcsszavakkal, akár a belinkelt (al)fejezetek segítségével.

Design váltás a Berta Bútornál

2012 tavaszán a 10 éves jubileum kapcsán a Berta Bútor design és arculat váltáson esett át. Lecserélve a régi jól ismert cégjelzését a mai kornak megfelelő egyéniségét is jól tükröző emblémára. Utat nyitott az új trendek felé, folytatva az általa megszokott minőséget és a tőle elvárt vonalvezetést mind a tervezésben mind a kivitelezésben egyaránt. Célul tűzte ki, hogy a bútorok tervezésén és kivitelezésén túl próbál segítséget nyújtani az Ön otthonának kialakításában is. Ötletei, tanácsai előnyösek lehetnek akár már az építkezés vagy átalakítás előtt, hiszen minden otthonnál más és más szempontokat kell figyelembe venni, és mindenkinél más szokása, stílusa és ízlése van, mindezekre tekintettel, mindenki számára igyekszünk irányt mutatni a számára megfelelő, egyéniségét jól tükröző környezet kialakításában. Szeretnénk ízelítőt adni a 2012 nyár végére elkészült, és folyamatosan bővülő oldalunkkal is.

  • Bútorlapok
  • Ajtólapok
  • Munkalapok
  • Élzárók
  • Kiegészítők